Palokatko katkaisee palon

Teemme työtä turvallisen rakentamisen puolesta.

Palokatkon tehtävä on tiivistää rakennusosan läpi kulkevien kanavien, hormien kaapelien, putkien sekä laitteistojen läpiviennit tarkoituksena palokatkolla on estää tulipalon liekkien, kuumuuden ja savukaasujen leviämisen. Palonkestoajan puitteissa palokatko turvaa poistumisen palopaikalta ja pienentää vahingon laajuutta.

Palo-osastoja löytyy mm majoitustiloista, sairaaloista, tehtaista jne. Palokatkot ovat lakisääteisiä. Huomioitavaa on että palokatkot toteutetaan siksi että tällä pelastetaan ihmishenkiä ja hallitaan huomattavia riskitekijöitä ison palon sattuessa.

Palokatkojen erilaiset ratkaisut ja tuotteet: palokatkomassat, palokatkokitit, palomansetit,  palokatkopinnoitteet, läpivientivaraukset ja modulaariset palokatkot. Lisätietoa tuotteista saat meiltä.

Palokatkoissa oikeanlainen toteutus laadukkaasti on madollista toteuttaa myös kustannustehokkaasti. Monta kertaa paras ratkaisu e ole se kallein vaihtoehto. Palokatkosuunnitelman pohjalta toteutettava palokatkourakointi valvotaan tarkkaan. Laadun valvonta korostuu tässä tapauksessa merkitsevästi. Virheisiin ei ole varaa silloin kun kyseessä on palokatkot.

Meiltä saat suunnittelun, toteutuksen, urakoinnin, laadunvalvonnan ja huoltotyöt.

Metalliovet

Metalliovi on turvallinen. Saat korkealaatuiset ja tyyppihyväksytyt metalliovet, alumiini- ja teräsovet ja palo-ovet mittatilaustyönä toimitettavaan kohteeseen valmiiksi asennettuna.

Pyydä tarjous!

Mannerheimintien Tarkastus ja Saneeraus Oy

Rakennusmestari Jouni Allén

040 5221 545

jouni.allen@gmail.com

Y-tunnus: 0855398-8

PL 51, 20811 TURKU